keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Sif siistiytyy

Pian voi kai varovaisesti huokaista helpotuksesta. Noin kuukauteen ei ole enää tullut vahinkoja(eikä tahallisuuksia) sisälle. Uskallan olettaa, että Sif on tajunnut sisäsiisteyden idean. Ainakin kaksi kuukautta aiemmin siis kuin Loki aikoinaan. Mitä se sitten kertoneekaan. Öisin menee 9 ihanaa tuntia ilman ininöitä. Yleensä hiukan ennen seitsemää kuuluu jonkin aikaa pientä tohinaa ja mellastamista portin takaa. Sif siellä kokeilee joko muut nousisivat, vaan kun mitään ei tapahdu, se rauhoittuu taas siihen asti että herätyskello soi.

Lokikin saa olla jo aika hyvin rauhassa. Pari kertaa päivässä Sif hyppii päälle ja kokeilee saisiko leikkikaveria, mutta hyvin molemmat uskovat nykyään, kun kehottaa lopettamaan, jos riehuminen menee liian äänekkääksi. Kiellot ylipäätään menevät paljon entistä paremmin perille.

Sif on rakenteeltaan selkeästi eri kaliberia kuin Loki. Se on ketterämpi pitkine jalkoineen ja voittaa Lokin vapaana juostessa, lähinnä siksi, että pystyy tekemään paljon nopeampia käännöksiä. Myös kaiken sortin kiipeily on mieleen pihalla ja sisällä. Yritän varoa, ettei se hyppisi alaspäin kovin paljon näin kasvuiässä, koska Lokilla aikoinaan pentuna hyppiessä tuli etutassuihin pieniä murtumia, jotka aiheuttivat ontumista melko pitkään.

Maitohampaat ovat kaikki yhtä kulmuria lukuunottamatta tippuneet. Vain yhdestä on näköhavainto, loput on tainneet mennä parempiin suihin. Puruvoimien hallinta on samalla alkanut löytyä, niin ettei hampaiden osumat enää käy yhtä kipeää. Seuraavaksi olisi haaveissa, että kaiken ylimääräisen pureksiminen (Loki mukaan luettuna) loppuisi, ja portista voitaisiin pikkuhiljaa luopua.

Ei tässä muuta kuin ensilunta ja sen tuomia reaktioita odottelemaan. Syksykään ei tunnu niin kylmältä kun on saanut kaivaa matot lattialle.

Kasvunseurantakuva, josta tosin ei amazoni sääret aivan näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti