tiistai 20. lokakuuta 2009

Avulias aatu

Kissat eivät ole ainoita uteliaita eläimiä. Loki ainakin kuuluu siihen joukkoon jota kiinnostaa kaikki (tai sitten välillä ei mikään). Imuroidessa on ihan varmaa, että jossain vaiheessa houkutus käy liian suureksi ja imurin suun kimppuun pitää alkaa hyökkäillä. Roskien lakaisu on mukavaa puuhaa kun ihan pyytämättä kasataan kaikki mielenkiintoinen yhteen läjään, jonka läpi on mukava kävellä ja josta on kiva poimia suuhun kaikki vähänkin kiinnostava ja siinä samalla ne loput roskat partaan. Lattialla jumppaaminen tai venyttely tarkoittaa automaattisesti leikkiinkutsua. Varsinkin mitä kivuliaampaan asentoon on vääntäytynyt, sen varmempaa on että kohta vieressä kahottaa kahdella jalalla karvakaveri, joka yrittää nuolla korvasta.

Myös käsityöt ovat mielenkiintoisia. Tosin kun lankakerän pureskelu kiellettiin, ei vaihtoehtoja ole enää muita kuin kannella kerää ympäriinsä tai nukkua sen päällä. Ohessa otos Lokista sen väsyttyä auttamaan minua villapaidan neulomisessa. Loppui se työnteko samalla myös minulta.

2 kommenttia:

  1. Hihii, meilläkin Riku sai käsiinsä juuri ostetut sukkalangat. Hetken aikaa ehti omiaan touhuta ennenkuin huomattiin tilanne. Aikamoisen sotkun sai aikaan, mutta lanka selvisi onneksi kutakuinkin ehjänä. Kai siitä vielä sukat tulee.

    VastaaPoista
  2. Joo, ne langat on kivaa pureskeltavaa. Vaikka Loki kyllä jossain vaiheessa saa aina kiskaistua nöyhtää henkeen ja alkaa armoton yskiminen.

    VastaaPoista