maanantai 29. lokakuuta 2007

Neljä ja puoli kuukautta

Loki on jo iso poika. Sisäsiistikin se on onnistunut olemaan jo viikon. Rakon venymistä on tosin pisimmillään testattu vain kuusi tuntia mutta tärkeintä onkin ettei vahinkoja/protestipisuja ole tullut myöskään omistajien ollessa kotona.

Ulkonakin koira on taas alkanut viihtyä paremmin. Tosin vieläkään ei ole kyse reippaasta ulkoilusta lenkin merkeissä vaan yleensä pyöritään tietyllä alueella edestakaisin.

Temppuja olemme harjoitelleet lisää. Lokilla meni jonkin aikaa oivaltaa kyljelleen meno namipalasta, mutta nyt kun se on tämän hoksannut, se haluaakin kierähtää samantien selälleen tai jopa ympäri. Saa nähdä miten sen saa erottamaan nämä eri asennot vaikka onhan se kierähdyskin melko hieno! Kyljelle oppiminen auttaisi hoitotoimenpiteissä ja pitäisi oppia siksi.

Ruuan kanssa on taas hiukan nirsoilua. Hetken meni hyvin piimän kanssa mutta sitten Loki oksensi parina päivänä joten jätimme piimän testiksi pois eikä oksaa ole tullut sen jälkeen. Omat naput eivät kuitenkaan vieläkään kuulu suurimpiin herkkuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti