torstai 19. kesäkuuta 2008

Juhannuksen viettoon

Edellisviikon reissu meni hyvin ja Loki oli pärjännyt erinomaisesti hoidossa. Mitä nyt teki samaa kuin meillekin, eli heittäytyi maahan makoilemaan aina kun lenkki alkoi olla lähellä loppua. Sitä kun ei millään huvittaisi yleensä vielä tulla kotiin. Talvella tätä ongelmaa ei ollut kun ukko ei suostu edes istumaan kylmässä lumessa, mutta kesällä tilanne on toinen.

Loki tosin näytti kasvaneelta vaikkei se mahdollista lienekään kolmessa päivässä :) Mutta mitään pahoja tapojakaan se ei ollut ehtinyt keksiä tai protesti-ilkeyksiä tehdä. Ensimmäiset päivät se tosin seurasi lähes kokoajan metrin etäisyydellä meistä jompaa kumpaa.

Nyt alkaakin sitten ihana pitkä viikonloppu, joka voidaan kokonaan viettää koiran kanssa. On se mukavaa, ainakin näin torstai-iltanaa. Lauantaiaamuna varmasti on jo paniikki päällä, että nyt se jo kohta loppuu. Itsellä kun ei ole lomaa taaskaan tänä kesänä, niin ei ehdi oikein sellaista pitkää rupeamaa koiran kanssa viettämään. Onneksi avomiehellä sentään on kunnon loma.

Hyvää Juhannusta vaan, älkääkä seiskö veneessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti