perjantai 10. elokuuta 2007

Jännitystä

Vihdoin ja viimein kasvattaja päästi meidät piinasta ja kertoi päättäneensä yhdeksän miniglennin omistajat. Me olemme valittujen joukossa! Menemmekin heti sunnuntaina katsomaan miltä pallerot näyttävät, ja tällä kerralla aion ottaa niin paljon kuvia, kuin vain kehtaan.

Puolivahingossa törmäsimme tässä välissä myös toiseen koirarotuun, Espanjan vesikoiraan, jota olemme sittemmin pohtineet, ensin kakkosvaihtoehtona glennille ja sitten ihan tasavertaisena kilpailijana. Kävimme myös katsomassa rodun edustajaa ja olemme jututtaneet sekä yhtä omistajaa, että paria kasvattajaa. Nähtäväksi vielä jää kumpaan päädymme.. päätös tietysti vaikea.

Toinen rotu on rauhallinen, aavistuksen itsepäinen ja persoonallinen. Toinen taas vilkas, tottelevainen ja oppivainen, täynnä energiaa ja intoa. Ja tämä tietysti vain teoriassa, yksilöthän ovat aina kaikki erilaisia. Haluaisimme koiran, joka jaksaa olla innostunut harrastamisesta, mutta viihtyy myös rauhassa kotosalla. Molemmissa roduissa on tällaisia yksilöitä. Pitänee toivoa, että kasvattaja on saanut jo hiukan vihjeitä pentujen luonteista ja voi vinkata minkä kerän meille luovuttaisi, jolloin voisimme päätellä olisiko se meille sopiva tapaus.

Raporttia seuraa koiravierailun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti