keskiviikko 29. elokuuta 2007

Pitkä odottelu

Vielä on muutama päivä jäljellä ennen pennun hakumatkaa ja tuntuu, että tunnit kulkevat töissä normaalia hitaammin. Välimatka kasvattajalle on pitkä ja takaisin tullessa varmasti vielä pidempi kun pientä pitää pissittää useasti matkan aikana. Toivon mukaan sää on kohtuu viileä ettei autossa tule tukalaa. Kuivaakin saisi olla niin olisi autolla ajokin mukavampaa.

Vaikka aika toisaalta tuntuu pitkältä, tekemistäkin löytyy. Pitää miettiä kaikenmaailman kysymyksiä valmiiksi kasvattajalle, hommata koiralle tarvikkeita kuten ruokakupit ja hihna ja miettiä pedille paikka. Asuntoakin on koitettu muuttaa pentuturvalliseksi eli peitellä johtoja ja nostaa pois ulottuvilta kaikki mikä saattaisi teräviä hampaita kiinnostaa. Myös portti asennettiin keittiöön, jotta aluetta voidaan rajata alkuun pienemmäksi. Rahaa on luonnollisesti palanut ;)

Tähän päälle tietysti joka puolelta tursuaa omaksuttavaa tietoa koulutuksesta ja kasvatuksesta ja kaikesta mikä pitäisi ottaa huomioon ja tulla selkärangasta, jotta koiran kanssa voisi toimia johdonmukaisesti.

Pahin ongelma on kuitenki se, että koiralle ei ole vielä nimeä :D Ei meidän, eikä kasvattajan puolesta. Emme ole päässeet avokin kanssa yhteisymmärrykseen sopivasta kutsumanimestä eikä kasvattaja ole vielä päättänyt minkä keksimistään nimistä antaa millekin pennulle. Tosin sitäkään ei vielä ole päätetty mikä pentu meille myydään :) Vaan eiköhän kaikki selviä.

Vielä 68 tuntia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti