maanantai 12. toukokuuta 2008

Loki loistaa, hetken

Eilen oli harvinainen tokoreissu, Lokilta nimittäin löytyi korvia myös minulle.

En tiedä oliko kyse siitä, että koira ei ollut halunnut aamuruokaa ja oli siten varsin nälissää, vai siitä että minulla oli erikoisherkkuna kanan palasia makkaroiden seassa vaiko mahdollisesti siitä, että ei oltu enää ensimmäistä kertaa ulkokentällä harjoittelemassa. Pääasia oli, että Loki kuunteli ja otti kontaktia ihan eri malliin kuin viikkoa aiemmin jolloin siirryttiin ensikertaa sisätiloista ulos harjoittelemaan.

Kyllä se vieläkin otti välistä vauhtia ja ryntäsi sattumanvaraiseen suuntaan aina silloin tällöin, mutta siinä välissä se katsoi nätisti silmiin ja teki mitä pyydettiin. Väliaikoina se kyllä edelleenkin huusi ja voivotteli, lähinnä kai ylenpalttista intoaan, äänekkäämmin kuin kukaan muu koko isolla kentällä. Silti kehujakin tuli ohjaajilta aina välillä kauniista tuijotuksesta.

Kaikenkaikkiaan mukavimmat reenit pitkään aikaan. Nyt pitäisi seuraavaksi harjoitella paikallaan pysymistä, Lokilla kun on aivan liikaa virtaa vielä, jotta se malttaisi jäädä paikoilleen kun makkarat siirtyvät kauemmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti